Alkeiskurssit

Järjestämme normaalisti 2-3 kurssia vuodessa, yleensä loppuvuodesta sekä kevättalvella. Voimme järjestää kurssin muulloinkin, siinä tapauksessa, että riittävä määrä halukkaita on ilmaissut kiinnostuksensa kurssia kohtaan. Kiinnostuneet voivat laittaa yhteystietonsa sähköpostilla: piiliry @ gmail.com , tai ottamalla yhteyttä Yhteystiedot -osion henkilöihin, niin otamme yhteyttä, kun kurssi järjestetään.

 

Seuraava kurssi alkaa:  Helmikuu 2023

Alustavat kurssipäivät ja -ajat:

ma 6.2. // pe 10.2. // ma 13.2. // pe 17.2. // ma 20.2. // pe 24.2.

Kaikkina iltoina klo 17-19.

Ilmoittautumiset kurssille: piiliry @ gmail.com (poista välilyönnit). Ilmoita nimesi, ikäsi ja sähköpostiosoitteesi (myös kanssasi mahdollisesti osallistuvien perheenjäsenten).

Kurssi sisältää kuusi kahden tunnin käyntikertaa. Kurssin hinta on 60e aikuiset / 50e juniorit. Saman perheen jäsenet 50e osallistuja. Kurssilla tarvittavat välineet löytyvät seuraltamme. Normaali vaatetus/urheiluvaatetus riittää, ainoastaan kovin löysiä paitoja emme ampuessa suosittele.

Savotan jousiammuntatilamme: Kartat .Tiloissa saa liikkua vain sisäkengissä tai sukkasillaan (tilassamme on maalattu betonilattia). Ulkokengät jätetään eteisen hyllyille.

Tervetuloa mukavan ja haastavankin lajin pariin!