Tuulimäkikisa 22.2.

22.2.2020

Tuulimäki 22.2.2020.

22.2. kisattiin Tuulimäkikilpailu 2020 Espoossa. Piili oli edustettuna kisoissa neljän ampujan voimin.

Siiri Haakana, Milla Eerola sekä Hanne Horto osallistuvat tähtäin naisten luokkaan, jossa Hanne Horto sijoittui parhaana piililäisenä hienosti pronssille. Pronssiottelun Hanne ampui Arcuksen Johanna Heliniä vastaan ja voitti tämän luvuin 6-2.
Siiri Haakana tippui kisasta ensimmäisellä kierroksella oteltuaan Arcuksen Susanna Heliniä vastaan. Siiri taisteli hienosti uusintanuolelle saakka, mutta Susanna ampui sen tällä kertaa lähemmäs keskustaa kuin Siiri.
Milla Eerola joutui valitettavasti jättämään kisan kesken jo alkukilpailun aikana vamman takia.

Lisäksi Piilin Hannu Kalli osallistui yleiseen tähtäinjousiluokkaan. Hannun kilpailu päättyi harmittavasti jo ensimmäisellä kierroksella, kun Jousi-Jussien Markus Leikkola voitti hänet tiukassa ottelussa luvuin 6-4.