Harjoitukset

Kesäaikana harjoittelemme Tampsan jousiammuntaradalla. Se sijaitsee Tampsan uimamontun pohjoispuolella. Rata on ainoastaan jousiammuntakäytössä, joten emme ole sidottuja kiinteisiin harjoitusaikoihin.

Talvella harjoittelemme Savotan toimintakeskuksessa (Mussalontie 428 B). Harjoitustila on käytössämme lähes rajoituksetta (yöaikana 22.30-06 suljettu). Ampumaan mennessä tulee ulkokengät jättää eteiseen, jossa voi vaihtaa sisätossuihin / ampumakenkiin, tai mennä halliin sukkasillaan. Hallitilassa ei saa liikkua ulkokengillä! 

Hallissa tatamien väliin on jätetty kulkuväylä, jota pitkin voi siirtyä tilaamme. Välttäkää siis myös kulkua tatameilla. Piilin tilassa on pari naulakkoa, johon voi laittaa takkinsa, jos ei halua käyttää pukuhuoneita.

Omatoiminen harjoittelu on mahdollista jäsenille hankkimalla liikuntatoimesta elektroninen avainkortti, jolla ovet saa auki.

 

Kartat harjoituspaikkoihin.

YHTEISHARJOITUKSET:

 

Sisäkauden harjoitukset ovat Savotan toimintakeskuksessa.
Yhteisharjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 17:30 - 19:00. 

 

Kesäharjoitukset ovat Tampsan kentällä tiistaisin ja torstaisin klo 17.30 alkaen. 

Silloin paikalla on joku kokeneempi ampuja opastamassa. Jos sinulla ei ole omaa jousta, niin ilmoita tulostasi Jounille p. 040 590 0058

 

Kiinnostaako jousiammunta?

Voit tulla kokeilemaan lajia Savotan toimintakeskuksen( Kartat ) ammuntatiloihimme etusivulla ilmoitettuna ajankohtana. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: vesa.niemi (at) kymp.net kyseisen viikon tiistai-iltaan mennessä. Voimme ottaa maksimissaan 10 kokeilijaa/kerta. Savotan liikuntatiloissa saa liikkua vain sisäkengillä tai sukkasillaan. 

Kokeilusta perimme 5e/hlö maksun. Tervetuloa tutustumaan!

Miten mukaan?

Jousiammunnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteystiedot -sivulla mainittuihin henkilöihin.

Tutustumistilaisuuksista ilmoitetaan facebookissa, nettisivuillamme ja lehdissä.

Tule tutustumaan lajiin kokeiluiltoina. Lisätietoa ja ajat löytyvät ylempää tältä sivulta.

Katso tulevat kurssit Alkeiskurssit -osiosta