Harjoitukset

Kesäaikana harjoittelemme Tampsan jousiammuntaradalla. Se sijaitsee Tampsan hiihtourheilukeskuksen pohjoispäässä. Rata on ainoastaan jousiammuntakäytössä joten emme ole sidottuja kiinteisiin harjoitusaikoihin.

Talvella harjoittelemme Savotan sisähahallissa (Kärkisaarentie 25 / Mussalontie 428). Harjoitustila on käytössämme lähes rajoituksetta (yöaikana 22.30-06 suljettu). Ampumaan mennessä tulee ulkokengät jättää eteiseen, jossa voi vaihtaa sisätossuihin / ampumakenkiin, tai mennä halliin sukkasillaan. Hallitilassa ei saa liikkua ulkokengillä! 

Hallissa tatamien väliin on jätetty kulkuväylä, jota pitkin voi siirtyä tilaamme. Välttäkää siis myös kulkua tatameilla. Piilin tilassa on pari naulakkoa, johon voi laittaa takkinsa, jos ei halua käyttää pukuhuoneita.

Omatoiminen harjoittelu on jatkossa mahdollista hankkimalla liikuntatoimesta elektroninen avainkortti, jolla ovet saa auki. Elektroniikkaa asennetaan oviin vielä hetken aikaa, joten tästä mahdollisuudesta tiedotetaan lisää myöhemmin.

 

Kartat harjoituspaikkoihin.

MATALAN KYNNYKSEN ILLAT / YHTEISHARJOITUKSET:

 

1.5.2018 alkaen harjoitukset ovat Tampsan kentällä tiistaisin ja torstaisin klo 17.30 alkaen. 

Silloin paikalla on joku kokeneempi ampuja opastamassa. Jos sinulla ei ole omaa jousta, niin ilmoita tulostasi Jounille p. 040 590 0058

Talvella harjoittelemme Savotassa.

30.1.2018 alkaen harjoitusvuorot ovat Savotassa.
Yhteisharjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 17:30 - 19:00. 

 

MATALAN KYNNYKSEN HARJOITUKSET

Matalan kynnyksen harjoitukset ovat helppo tapa jousiammunnasta kiinnostuneille tulla mukaan lajiin ja päästä kokeilemaan jousiammuntaa. Lajikokeiluun pääsee helpoimmillaan tulemalla harjoituspaikallemme kalenterissamme ilmoitetuin ajankohdin. Ammuntakokeilu järjestyy todennäköisimmin saman tien. Poikkeuksen muodostavat vain mahdolliset muut seuramme tapahtumat, jotka sattuvat samaan ajankohtaan (esim. harjoituskilpailu).

Jos siis laji kiinnostaa, tule rohkeasti paikalle tai ota yhteyttä muutoin! Voit ottaa kaverisikin mukaan. Rajoituksena on, että yli kolmen hengen porukoiden kokeilu on sovittava etukäteen. Lisäksi kesäaikana ennakkoilmoittautuminen tarvitaan, jotta tiedämme ottaa sinulle välineet mukaan ulkoradallemme.

Tervetuloa kokeilemaan!

Miten mukaan?

Jousiammunnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteystiedot -sivulla mainittuihin henkilöihin.

Tutustumistilaisuuksista ilmoitetaan facebookissa, nettisivuillamme ja lehdissä.

Tule tutustumaan lajiin ja kokeilemaan matalan kynnyksen harjoituksiin. Lisätietoa ja ajat löytyvät ylempää tältä sivulta.