Harjoitukset

Kesäaikana harjoittelemme Tampsan jousiammuntaradalla. Se sijaitsee Tampsan hiihtourheilukeskuksen pohjoispäässä. Rata on ainoastaan jousiammuntakäytössä joten emme ole sidottuja kiinteisiin harjoitusaikoihin.

Talvella harjoittelemme Savotan sisähahallissa (Kärkisaarentie 25 / Mussalontie 428). Harjoitustila on käytössämme lähes rajoituksetta (yöaikana 22.30-06 suljettu). Ampumaan mennessä tulee ulkokengät jättää eteiseen, jossa voi vaihtaa sisätossuihin / ampumakenkiin, tai mennä halliin sukkasillaan. Hallitilassa ei saa liikkua ulkokengillä! 

Hallissa tatamien väliin on jätetty kulkuväylä, jota pitkin voi siirtyä tilaamme. Välttäkää siis myös kulkua tatameilla. Piilin tilassa on pari naulakkoa, johon voi laittaa takkinsa, jos ei halua käyttää pukuhuoneita.

Omatoiminen harjoittelu on jatkossa mahdollista hankkimalla liikuntatoimesta elektroninen avainkortti, jolla ovet saa auki. Elektroniikkaa asennetaan oviin vielä hetken aikaa, joten tästä mahdollisuudesta tiedotetaan lisää myöhemmin.

 

Kartat harjoituspaikkoihin.

YHTEISHARJOITUKSET:

 

1.5.2018 alkaen harjoitukset ovat Tampsan kentällä tiistaisin ja torstaisin klo 17.30 alkaen. 

Silloin paikalla on joku kokeneempi ampuja opastamassa. Jos sinulla ei ole omaa jousta, niin ilmoita tulostasi Jounille p. 040 590 0058

Talvella harjoittelemme Savotassa.

24.9.2018 alkaen harjoitusvuorot ovat Savotassa.
Yhteisharjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 17:30 - 19:00. 

 

Kiinnostaako jousiammunta? Voit tulla kokeilemaan lajia matalan kynnyksen harjoituksiimme Savotan liikuntakeskuksen ammuntatiloihimme keskiviikkoisin klo 17:30 – 19:00. Ilmoittautuminen tapahtuu kotkaliikkuu.fi palvelun kautta: https://kotkaliikkuu.fi/  Kerrallaan otamme harjoituksiin maksimissaan 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta henkilöä.

Tapahtuma on otsikoitu nimellä “Jousiammunta tutuksi” ja on maksuton. Tarkempia ohjeita kyseisen otsikon alta. Tervetuloa tutustumaan!

Miten mukaan?

Jousiammunnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteystiedot -sivulla mainittuihin henkilöihin.

Tutustumistilaisuuksista ilmoitetaan facebookissa, nettisivuillamme ja lehdissä.

Tule tutustumaan lajiin ja kokeilemaan matalan kynnyksen harjoituksiin. Lisätietoa ja ajat löytyvät ylempää tältä sivulta.